Çalışma Bakanı Işıkhan'dan SON DAKİKA müjdesi! Memurlara uzaktan ve esnek çalışma geliyor

Çalışma Bakanı Işıkhan'dan SON DAKİKA müjdesi! Memurlara uzaktan ve esnek çalışma geliyor
Pandemi sürecinde gündeme gelen esnek ve uzaktan çalışma modeli, nihayet Hükümet tarafından plana alındı. Daha çok memurların beklediği SÜPRİZ karar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından açıklandı...

Milyonlarca işçi ve memuru ilgilendiren yeni düzenlemeye ilişkin açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Hem memurlar hem de işçiler için beklenen düzenleme sayesinde mesai saatleri yeniden düzenlenecek ve çalışma süresi azalacak. İşte ayrıntılar...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, uzaktan veya esnek çalışmaya ilişkin şu ifadelerde bulundu.

"MEVUZAT DÜZENLEMELERİ HAZIRLANIYOR"

Yeni düzenlemeyle ilgili çalışmaların devam ettiğini söyleyen Işıkhan, "Uzaktan çalışma, esnek çalışma dediğimiz modeller gündeme gelmeye başladı. Bunun artısı da var, eksisi de var. Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.

Uzaktan ve esnek çalışma modelleri geliyor

Değişime ayak uydurulması gerektiğini söyleyen Işıkhan, "Biz çalışma hayatına girdiğinizde sosyal yeteneklerinizin çok iyi olması gerektiğini düşünüyorum. Hala uzaktan çalışma, esnek çalışma, güvenceli esnek çalışma modelleri bizim için daha önemli. Çalışmanın işin şekli değişiyorsa bizim de bu değişime ayak uydurmamız lazım. On yıl sonra aklınıza gelemeyecek, farklı işlerle ve çalışma modelleriyle karşı karşıya kalacağız." değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
9 Yorum